Delice Delice Delice
Delice Hotel
Delice Hotel
booking

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

amea
delice hotel

Τηλ:210-7238311/313
E-mail:info@delice.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ
tripadvisor facebook youtube twitter
delice hotel
show/hide

Delice Hotel , ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το ξενοδοχείο "Delice" συνδυάζει τις παροχές ξενοδοχείου κλασικού τύπου και επιπλωμένων διαμερισμάτων. Βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου στην Αθήνα, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση σε αυτό, ακόμη και αν δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο.

Το 2004 ανακαινίστηκε πλήρως, με στόχο να συνεχίσει να παρέχει σύγχρονες ανέσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες του. Έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην λειτουργικότητα, την καλαισθησία και τον εξοπλισμό όλων των χώρων, ώστε να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη διαμονή σας στο ξενοδοχείο. 

Η διαρρύθμιση των δωματίων και των διαμερισμάτων, τα καθιστά κατάλληλα για παραμονή, πολυμελών οικογενειών, επιχειρηματιών που επιθυμούν άνετους χώρους για εργασία και συναντήσεις, αλλά και για τον επισκέπτη στην πόλη της Αθήνας για σπουδές, ψώνια και τουρισμό. Το έμπειρο προσωπικό μας, παρέχει αποτελεσματική εξυπηρέτηση και είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της παραμονή σας στο "Delice".


Ρωτήστε μας για προσφορές της τελευταίας στιγμής που ίσως δεν εμφανίζονται στο site μας. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο Τ: +30210 7238311 η στείλτε email info@delice.gr

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτές τιμές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ