Delice Delice Delice
Delice Hotel
Delice Hotel
booking

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

amea
delice hotel

Τηλ:210-7238311/313
E-mail:info@delice.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ
tripadvisor facebook youtube twitter
delice hotel
show/hide

Τοποθεσια

Το ξενοδοχείο "Delice" βρίσκετε επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου, κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Οι μετακινήσεις από και προς το ξενοδοχείο μπορούν να πραγματοποιηθούν με όλα τα σύγχρονα μεταφορικά μέσα που διαθέτει η πόλη της Αθήνας (μετρό, τράμ, λεωφορεία). Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, βρίσκονται η Εθνική Πινακοθήκη, το Βυζαντινό μουσείο,το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το μουσείο Μπενάκη, το Μέγαρο Μουσικής, το Πολεμικό μουσείο, καθώς και αρκετά από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών. Σε πέντε λεπτά με τα πόδια, μπορείτε να βρεθείτε στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, το Κολωνάκι, ενώ με το μετρό, το Σύνταγμα, η Ακρόπολη, η Πλάκα και το Μοναστηράκι απέχουν μόλις λίγα λεπτά.

Το ξενοδοχείο απέχει 30 km απο το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" , 6 km από τον σταθμό "Λαρίσης" , 100 m. από τον σταθμό "Ευαγγελισμός" του μετρό και 10 km από το λιμάνι του Πειραιά.

Πως να έρθετε


Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
Με τον προαστιακό μέχρι το σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας και στην συνέχεια με μετρό (γραμμή 3) κατεβαίνετε στον σταθμό του Ευαγγελισμού.
Με το λεωφορείο Ε95 Αεροδρόμιο - Σύνταγμα κατεβαίνοντας στη στάση Ευαγγελισμός επί της Λεωφόρου Β. Σοφίας.

Από το Λιμάνι του Πειραιά
Με το τρένο του ΗΣΑΠ (γραμμή 1) μέχρι το Μοναστηράκι και στην συνέχεια με μετρό (γραμμή 3) κατεβαίνετε στη στάση Ευαγγελισμός.
Με το λεωφορείο 040 του Ο.Α.Σ.Α. (Πειραιάς - Σύνταγμα) μέχρι το Σύνταγμα. Από το Σύνταγμα με το μετρό (γραμμή 3) κατεβαίνετε στον σταθμό του Ευαγγελισμού.

Από το σταθμό Λαρίσης του Ο.Σ.Ε.
Με το μετρό (γραμμή 2) κατεβαίνετε στον σταθμό του Συντάγματος.
Με το λεωφορείο 057 του Ο.Α.Σ.Α.(στο πίσω μέρος του σταθμού) μέχρι το Σύνταγμα 
Από το Σύνταγμα με το μετρό (γραμμή 3) κατεβαίνετε στην στάση Ευαγγελισμός.

Από το σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό 
Με το λεωφορείο 051 του Ο.Α.Σ.Α. μέχρι Ομόνοια ( επί της οδού Μενάνδρου) και στη συνέχεια με το μετρό (γραμμή 2) Ομόνοια - Σύνταγμα. Από το Σύνταγμα με το μετρό (γραμμή 3) κατεβαίνετε στη στάση Ευαγγελισμός.