Βασιλέως Αλεξάνδρου 3 & Βρασίδα 13, 115 28 Αθήνα

1 Jun

Επίσκεψη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Επισκεφθείτε την Αθηναϊκή riviera, είτε έχετε τη διάθεση να επισκεφτείτε τις παραλίες και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, είτε να εξερευνήσετε ιστορικά αξιοθέατα και να κάνετε ιστιοπλοΐα στα κοντινά νησιά. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει πολλά αξιοθέατα για να ξεφύγετε από τη φασαρία του κέντρου της Αθήνας και να δροσιστείτε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τόσο οι δημόσιες όσο και οι ιδιωτικές παραλίες που θα συνατήσεις στην ακτογραμμή των 48 χιλιομέτρων της Αθηναϊκής ριβιέρα, πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και οι πιο πολλές απόκτησαν τη διαπίστευση της Γαλάζιας Σημαίας. Οι ιδιόχρηστοι, καλαίσθητοι παραλιακοί χώροι περιλαμβάνουν πολυτελείς ξαπλώστρες, γήπεδα βόλεϊ και επιλογές για γκουρμέ δείπνο αλλά και απλές ταβέρνες.

Θα πρέπει να επισκεφθείτε τη παραθαλάσσια γειτονιά της Γλυφάδας που εξακολουθεί να ακμάζει.

Η κεντρική περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα ενεργητικό εμπορικό κέντρο, όπου τα καταστήματα μπουτίκ είναι ανάμεσα σε πολλές καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ.

Από το ξενοδοχείο Delice, η rivieraτης Αθήνας απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο ή το ταξί ή με το τραμ που παραλαμβάνεται από τη πλατεία Συντάγματος. Παρακαλούμε ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από τη ρεσεψιόν μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το www.lonelyplanet.com για τις χρήσιμες πληροφορίες.