Βασιλέως Αλεξάνδρου 3 & Βρασίδα 13, 115 28 Αθήνα

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ

Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ / ΜΕΤΡΟ / ΤΑΧΙ / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το λεωφορείο του αεροδρομίου Χ95 σας αφήνει στην Οδό Βασσιλίσης Σοφίας, μόλις πέντε λεπτά από το ξενοδοχείο με τα πόδια. Στην οδό Βασσιλίσης Σοφίας καθώς και στον κεντρικό δρόμο έξω από το ξενοδοχείο, υπάρχει λεωφορείο καθώς και γραμμές τρόλλεϋ που συνδέουν όλα τα κομμάτια της πόλης. Ρωτήστε μας περισσότερα για το πως να πάτε και να επιστρέψετε από και προς συγκεκριμένες γειτονιές.

Πηγαίνετε στην Γραμμή Μετρό 3 (Αγία Μαρίνα – Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο) από το αεροδρόμιο της Αθήνας και σταματήστε στον σταθμό του Μετρό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Πάρτε την αριστερή έξοδο προς την οδό ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ. Περάστε το Ξενοδοχείο Hilton, περάστε και την οδό Μιχαλακοπούλου και συνεχίστε στην οδό Βασ. Αλεξάνδρου. Θα δείτε την είσοδο του Ξενοδοχείου Delice στα αριστερά σας. Το Μετρό επίσης σας πηγαίνει μόλις σε δύο στάσεις στην Πλατεία Συντάγματος, την καρδιά της Αθήνας και στο Μοναστηράκι, την ιστορική πηγή της πόλης. Το σύστημα του Μετρό σας συνδέει εύκολα με το Λιμάνι του Πειραιά, το κεντρικό σταθμό τρένου και με το τραμ που σας πηγαίνει παραλιακά.

Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο ή Ταξί από το αεροδρόμιο, ακολουθήστε τον κεντρικό δρόμο (Αττική Οδός) μέχρι να φτάσετε την έξοδο Μεσογείων. Στρίψτε αριστερά στην Μεσογείων και προχωρήστε προς το κέντρο της πόλης και συνεχίστε μέχρι την οδό Φειδιππίδου, στη συνέχεια στρίψτε αριστερά και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε την οδό Μιχαλακοπούλου. Οδηγείστε 2χλμ στην Μιχαλακοπούλου και το Ξενοδοχείο Delice θα εμφανιστεί στα αριστερά σας, στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου. Το Ταξί από το αεροδρόμιο, θα σας κοστίσει περίπου 40 Ευρώ.

Υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό με αυτοκίνητο ή minibus / δυνατότητα προσθήκης baby car-seat. 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

VASSILENAS – Εστιατόριο / Βρασίδα 13, Αθήνα
http://www.vassilenas.gr

VEZENE – Εστιατόριο / 11 Οδός Βρασίδα, Αθήνα
http://vezene.gr

Agora Select / Εστιατόριο / 8 Οδός Χρήστου Μέξη, Αθήνα
http://www.agoraselect.gr

Το Χατίρι / 28 Οδός Ριζάρη, Αθήνα
http://www.toxatiri.gr

Glaros Tapas Bar / 7 Οδος Βεδίρη, Αθήνα
http://www.glarostapasbar.gr

Μαύρο Πρόβατο / Εστιατόριο / 31 Οδός Αρριάνου, Αθήνα
www.tomauroprovato.gr

Bakery Flavour & Bread / 13 Οδός Εφρονίου, Αθήνα

Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος / 38 Οδός Σπύρου Μερκούρη, Αθήνα

Starbucks / 27 Οδός Μιχαλακοπούλου, Αθήνα

Περιοχή – Delice Hotel

Το Delice Hotel & Family Apartments

Περιοχή – Delice Hotel.

Το Delice Hotel & Family Apartments, είναι τοποθετημένo στρατηγικά στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδου, σε μια φιλική και ανερχόμενη γειτονιά. Βρίσκεται μόλις μια στάση μακριά από τήν Πλατεία Συντάγματος και με τη χρήση του Μετρό και των στάσεων λεωφορείου στον Σταθμό Ευαγγελισμού, βρίσκεστε μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1970 ως ένα επιπλωμένο ξενοδοχείο διαμερισμάτων και ανακαινίστηκε το 2004. Κατά την διάρκεια του 2016, το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε εν μέρη, με σκοπό να καλύπτει και να παρέχει σύγχρονες ανέσεις και υψηλή ποιότητα υποδοχής και φιλοξενείας στους επισκέπτες. Τα διαμερίσματα μας είναι ιδανικά για μεγάλες οικογένειες και επιχειρηματίες που επιθυμούν αναπαυτικά δωμάτια για εργασία και επαγγελματικές συναντήσεις. Επίσης, είναι ιδανικά για τον επισκέπτη της Αθήνας που επιθυμεί να κάνει ψώνια ή απλά τουρισμό. Το έμπειρο προσωπικό μας, προσφέρει αποτελεσματικό service και είναι πάντα στην διάθεσή σας για τις ανάγκες σας, καθόλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Το ξενοδοχείο αναλογεί σε ένα σύνολο 25 δωματίων και διαμερισμάτων, με τη συνολική χωρητικότητα να φτάνει τα 77 κρεβάτια, τα οποία με την λειτουργικότητα και την αισθητική τους, κερδίζουν αμέσως τους επισκέπτες. Τα ανακαινισμένα διαμερίσματα, όσο και τα απλά δωμάτια, προσφέρουν όλες τις μοντέρνες ανέσεις, κάνοντας το «Delice» την καλύτερη επιλογή για την διαμονή σας στην πόλη της Αθήνας, τόσο για οικογένειες, όσο και για εμπορικούς και επιχειρησιακούς επισκέπτες. Όλα τα διαμερίσματα, προσφέρουν πλήρη σκεύη και εξοπλισμό, για την προετοιμασία πρωινού και γεύματος. Διατείθετε breakfast αλλά υπάρχει και snack bar, για όλους τους επισκέπτες που δεν επιθυμούν να ετοιμάζουν το πρωινό και το καφέ τους στο δωμάτιό τους. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι δωρεάν και είναι είναι εφικτή σε όλους τους χώρους και τα διαμερίσματα μας.